Contact-2

logo_beemstereetkamer_v20_groot

Heeft u vragen?

  Middenbeemster is het oudste dorp van de Beemster. U vindt de Beemster Eetkamer aan ‘t gezellige marktplein met de Beemster kerk uit 1623.

  Middenweg 142-144
  1462 HK Middenbeemster
  Tel. 0299 683569 
  Mail. info@beemstereetkamer.nl,

  KVK 76878619 BTW NL003138806B32

  Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 10.00 uur – 22.00 uur

  "De lekkerste gerechten in onze eetkamer"

  Ik verwelkom u graag in ons bijzondere restaurant De Beemster Eetkamer. Ons restaurant heeft zijn naam te danken aan het gevoel van thuis komen wanneer u bij ons binnen stapt. Een ongedwongen sfeer met een uitraling van rust en genieten. Elke dag opnieuw serveren wij ieder gerecht vol passie en smaakbeleving. Bekijk gerust eens onze menukaart en tot snel!

  MARC GERKENS​

  Lunchen in de Beemster

  Kom lunchen in de Beemster Eetkamer en geniet van de lekkerste gerechten en broodjes. Wij gebruiken waar mogelijk streekproducten om u een op en top Beemster ervaring mee te geven. Zien we u snel?

  een feest organiseren?

  Mogen wij u helpen met het neerzetten van de perfecte feest locatie? Niets is te gek en we vinden het leuk om met u mee te mogen denken! Lekker zoet met champagne of juist culinair en uitdagend. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

  Huisgemaakte koffie

  Niets is lekkerder dan op een relaxte dag bij ons te komen genieten van het Beemster gevoel met vers gemaakte koffie en de echte Beemster Eetkamer appeltaart. Wij weten als geen ander wat verwennen betekent.

  U bent bij ons ook welkom op de borrel!

  Wij zijn trots op alles dat u terug kunt vinden in onze menukaart, maar stiekem toch wel extra trots op het feestje dat wij op de plank mogen uitserveren als heerlijke borrel!

  Tot ziens bij de beemster eetkamer