Over ons

Beemster eetkamer een begrip in Midden-Beemster en omgeving!

Wij zullen er alles aan doen om u een echte Beemster ervaring mee te geven. Of dat nou een heerlijke lunch is of juist een van onze bijzondere hoofdgerechten. Wij werken met de lekkerste, eerlijke, echte Beemster streekproducten. Van een echte Beemster Appelsap, tot de huisgemaakte Beemster friet, u vindt het bij ons. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en verassen met onze menukaart in onze Beemster Eetkamer.

Reserveren of afhalen

Wilt u een tafel reserveren? Of ? Dit kan telefonisch op het nummer: 0299-68 35 69. 

Reserveren voor grote groepen

Wanneer u met een grotere groep wilt komen eten, hebben we diverse mogelijkheden. Onze eetkamer biedt plaats aan ca. 40 personen. Vraag naar de mogelijkheden.

Lunchen in de Beemster

Kom lunchen in de Beemster Eetkamer en geniet van de lekkerste gerechten en broodjes. Wij gebruiken waar mogelijk streekproducten om u een op en top Beemster ervaring mee te geven. Zien we u snel?

Een feest organiseren?

Mogen wij u helpen met het neerzetten van de perfecte feest locatie? Niets is te gek en we vinden het leuk om met u mee te mogen denken! Lekker zoet met champagne of juist culinair en uitdagend. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Verse koffie van Tik Tak

Niets is lekkerder dan op een relaxte dag bij ons te komen genieten van het Beemster gevoel met vers gemaakte koffie en de echte Beemster Eetkamer appeltaart. Wij weten als geen ander wat verwennen betekent.