Overons

Echt genieten..

Welkom bij de Beemster Eetkamer.

Wij zullen er alles aan doen om u een echte Beemster ervaring mee te geven. Of dat nou een heerlijke lunch is of juist een van onze bijzondere hoofdgerechten. Wij werken met de lekkerste, eerlijke, echte Beemster streekproducten. Van een echte Beemster Appelsap, tot de huisgemaakte Beemster friet, u vindt het bij ons. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen en verassen met onze menukaart in onze Beemster Eetkamer.

Wanneer u wilt reserveren kan dit online of door ons te bellen 0299-683569

Wanneer u met een grotere groep wilt komen eten, hebben we diverse mogelijkheden. Onze eetkamer biedt plaats aan ca. 40 personen.
Informeer vrijblijvend.

De Beemster eetkamer heeft ook een afhaalgedeelte. U kunt uw bestelling ook online plaatsen.

Beemster eetkamer een begrip in Midden-Beemster en omgeving!

"De lekkerste gerechten in onze eetkamer"

Ik verwelkom u graag in ons bijzondere restaurant De Beemster Eetkamer. Ons restaurant heeft zijn naam te danken aan het gevoel van thuis komen wanneer u bij ons binnen stapt. Een ongedwongen sfeer met een uitraling van rust en genieten. Elke dag opnieuw serveren wij ieder gerecht vol passie en smaakbeleving. Bekijk gerust eens onze menukaart en hopelijk tot gauw!​

MARC GERKENS​

Lunchen in de Beemster

Kom lunchen in de Beemster Eetkamer en geniet van de lekkerste gerechten en broodjes. Wij gebruiken waar mogelijk streekproducten om u een op en top Beemster ervaring mee te geven. Zien we u snel?

een feest organiseren?

Mogen wij u helpen met het neerzetten van de perfecte feest locatie? Niets is te gek en we vinden het leuk om met u mee te mogen denken! Lekker zoet met champagne of juist culinair en uitdagend. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Huisgemaakte koffie

Niets is lekkerder dan op een relaxte dag bij ons te komen genieten van het Beemster gevoel met vers gemaakte koffie en de echte Beemster Eetkamer appeltaart. Wij weten als geen ander wat verwennen betekent.

U bent bij ons ook welkom op de borrel!

Wij zijn trots op alles dat u terug kunt vinden in onze menukaart, maar stiekem toch wel extra trots op het feestje dat wij op iedere plank mogen uitserveren als heerlijke borrel!

 

Tot ziens bij de beemster eetkamer